4. Vries restjes eten in
Soms heb je wat over van de maaltijd en gooi je het weg. Vries het in plaats daarvan in en introduceer één keer per week een kliekjesdag waarop je alle kliekjes opeet.
5. Gebruik een maatbeker
Kook jij ook altijd pasta en rijst voor een heel weeshuis? Dat is echte voedselverspilling! Gebruik om dit te voorkomen een maatbeker of een koffiekopje om hoeveelheden af te wegen. Je zult zien dat je veel minder weggooit!
6. Deel je koelkast goed in
Wil je dat producten langer houdbaar blijven, dan is het van belang om je koelkast goed in te delen. Hoe je dat moet doen zie je op het onderstaande plaatje!
Pagina 2/2
Lees ook: Op deze manier maak je de smeuïgste gehaktballen ooit!
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Voedingscentrum, Margriet | Beeld: Pixabay
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.