Christel

Om je vingers bij af te likken

Word jij net zo enthousiast van nieuwe smaken van spreads als wij? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hoewel we kruidenboter op stokbrood heerlijk vinden, is iets anders ook wel een keer leuk. Zin om iets nieuws te proeven? Dan moet je deze zongedroogde-tomatendip echt een keer proberen.

Wat heb je nodig voor acht porties?

  • 225 gram roomkaas
  • 20 gram zongedroogde tomaten in olie + extra om te serveren
  • 140 gram Griekse yoghurt
  • 60 gram mayonaise
  • 2 lente-uitjes + extra om te serveren
  • scheut tabasco
  • snufje zout
  • snufje peper

Wat moet je doen?

  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine en laat deze voor ongeveer twintig seconden draaien of tot de zongedroogde tomaten niet meer te zien zijn.
  • Schep het mengsel in een kom en dek deze af met vershoudfolie.
  • Plaats de kom voor ongeveer twintig minuten in de koelkast en daarna is de zongedroogde-tomatendip klaar om te serveren. Strooi er eventueel nog wat extra zongedroogde tomaten en gesneden lente-ui overheen.
  • Geniet ervan!

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Real Housemoms | Beeld: Unsplash