Zo maak je het:
Verhit olie in een koekenpan. Kruid de kipfilet aan beide kanten met zout en peper (je kunt er naar smaak ook nog andere kruiden aan toevoegen). Voeg de kipfilet toe aan de pan en bak 6-8 minuten terwijl je de kipfilet omdraait. Haal de pan van de warmtebron af en leg de kipfilet op een snijplank. Laat 5 minuten liggen en snijd het dan in dunne reepjes.
Smeer boter op ieder sneetje brood terwijl je de kipfilet laat rusten. Leg 1 beboterd sneetje brood met de boterkant onder op een ondergrond en beleg met kaas, kipreepjes, zongedroogde tomaatjes, spinazie en een ander sneetje brood (nu de beboterde zijde bovenaan). Maak de koekenpan schoon en leg hier een tosti in. Bak hem 4-5 minuten aan één kant tot het brood is geroosterd en de kaas is gesmolten. Draai de tosti om bak nog 3-4 minuten totdat het brood is getoast. Haal uit de pan en snijd doormidden. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Beeld: Videostill