Ideaal als lunch of als bijgerecht voor bij de barbecue
In de zomer gaat onze voorkeur uit naar frisse, koude en vooral makkelijke gerechten. Deze romige macaronisalade is een perfect voorbeeld van zo’n zomers gerecht. Ideaal als bijgerecht voor bij de barbecue. Heb je nog wat restjes over? Heerlijk om de volgende dag als lunch te eten!
Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.
Zo maak je de salade:
- Voeg in een grote kom de macaroni, selderij, olijven, wortel en paprika en roer goed door.
- Maak in een aparte kom de dressing met de mayonaise, suiker, peper, zout en rode wijnazijn. Meng met een garde tot een romige saus.
- Schep de saus door de macaronisalade en top ‘m af met verse peterselie.
- Smullen maar!
Ook lekker: Gebakken zalmfilet in honing-knoflookboter
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: Videostill