Verrassend maar oh-zo lekker!
Wraps als gerecht kennen we natuurlijk allemaal wel, maar deze zomerse versie van Lekker en Simpel hebben we nog niet vaak voorbij zien komen. En wat is er nu lekkerder dan nog even genieten van een zomerse hap voordat de herfst zijn intrede heeft gedaan?
Dit heb je nodig (voor 2 personen)
- 6 wraps
- 200 gram ananas uit blik
- 2 paprika’s
- 2 bosuien
- 1 blikje maïs
- 3 tomaten
- 2 eetlepels vloeibare boter
- 1/2 theelepel kerriepoeder
- zout en peper
- geraspte kaas
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 200 graden en snijd de groenten en de ananas in stukjes.
- Verwarm de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en laat bruin worden. Voeg de paprika, de bosui en de kruiden toe aan de pan en bak dit een paar minuten mee.
- Voeg de tomaten, de maïs en de ananas toe en bak dit nog drie tot vier minuten mee. Draai het vuur dan uit.
- Leg de wraps neer en doe hier een lepel vulling op. Rol de wrap op en leg deze in een ingevette ovenschaal. Strooi er geraspte kaas overheen.
- Zet de ovenschaal vijftien minuten in de oven. Serveer de wraps direct. Lekker met geraspte kaas en guacamole.
Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: Lekker en Simpel | Beeld: Unsplash