Zo maak je het:
Neem een kleine pan en doe hier de gecondenseerde melk in. Verwarm het op een laag vuurtje. Breek ondertussen de chocolade in stukjes. Voeg toe aan de melk als deze warm is. Voeg ook de koek- en speculaaskruiden toe. Verwarm onder constant roeren door totdat de chocolade gesmolten is.
Pak met je handen twee handjes kruidnoten uit de zak en meng ze door het chocolademengsel. Pak nu een ovenschaal en leg hier bakpapier in. Zorg ervoor dat het bakpapier over de randen van de ovenschaal heen komt! Giet het chocolademengsel in de ovenschaal en strijk een beetje glad. Pak nog wat pepernoten en druk deze in de bovenkant. Zet de ovenschaal een paar uren in de koelkast. Na een aantal uren kun je de ovenschaal uit de koelkast halen en de fudge door middel van het bakpapier uit de vorm halen. Snijd in blokjes en serveer. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Beeld: Pixabay