Met deze cocktail wordt alles een feestje!
Suikersiroop
In dit recept gebruiken we suikersiroop. Dit heb je misschien niet kant-en-klaar in de kast staan, maar het is super makkelijk om zelf te maken! Je doet gewoon gelijke delen water en suiker in een pannetje, en zet dit op het vuur. Roer dit goed door, totdat de suiker is opgelost (het moet niet koken). Nu heb je suikersiroop.
Zo maak je de French 75:
- Zorg ervoor dat de champagne koud is. Vul je cocktailshaker met ijsblokjes.
- Doe de gin, het citroensap en de suikersiroop in de cocktail-shaker, en schud deze goed zodat de drank koud wordt.
- Schenk de inhoud van de cocktailshaker in een champagneglas, en zorgt dat het ijs in de shaker achterblijft.
- Vul de rest van het glas met de champagne. Roer even goed door.
- Decoreer het glas eventueel met een citroenschijfje of -schilletje. Enjoy!
Lees ook: Zo maak je zelf deze prachtige ‘Snowglobe Cocktail’
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Gall&Gall | Beeld: Adobe Stock