Je maakt de tonijnsalade in een paar minuten
Een tonijnsalade kan je sla wat meer smaak geven, maar ook op brood zorgt de salade voor een smaaksensatie. Kant-en-klaar in de winkel kopen is altijd een optie, maar zeg nu zelf: een homemade tonijnsalade is toch veel lekkerder? En raad eens: dat hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn.
Zo maak je het:
- Versnipper de ui en snijd de augurk in miniblokjes.
- Doe de ui en augurk in een kom en schep hier de mayonaise bij en voeg de tonijn toe. Roer tot het met elkaar is vermengd.
- Voeg daarna de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel een half uurtje in de koelkast staan zodat de smaak goed kan intrekken.
- Besmeer daarna een boterham met de tonijnsalade of doe het door de sla.
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Lees ook: Dit is hoe stress ervoor kan zorgen dat je zwaarder wordt
Beeld: Videostill YouTube Speedy Recipe