Zo doe je het:
- Verhit de oven voor op 175 graden. Vet een ovenschaal in met boter of bakspray. Verhit een koekenpan met een beetje olie en doe hier het gehakt in.
- Bak het gehakt goed rul en gaar en laat het dan het vet uit de pan lopen. Voeg de ui, groene paprika, wortelen, knoflook en tomatensaus toe aan de pan.
- Breng het geheel op smaak met oregano, basilicum, zout en peper. Breng aan de kook en draai het vuur laag zodra de saus kookt.
- Laat tien minuten pruttelen totdat de groenten zacht zijn geworden. Leg de helft van de courgetteplakjes op de bodem van de ovenschaal. Klop de cottage cheese en de eieren samen en verdeel dit over de courgette.
- Verdeel dan de helft van het gehaktmengsel over de cottage cheese heen en bestrooi met de helft van de mozzarella.
- Verdeel dan de rest van de courgette eroverheen, gevolgd door het gehaktmengsel en de mozzarella.
- Dek af met Parmezaanse kaas. Bak 45 minuten in de voorverwarmde oven en laat tien minuten afkoelen voor het serveren.
Pagina 2/2
Lees ook: Maak vanavond deze heerlijke gevulde kipfilet op de barbecue
Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!
Bron: All Recipes | Beeld: videostill