Zo maak je het:
Doe de koekjes in een grote zak en verkruimel ze door middel van een deegroller of lege fles als je geen deegroller bij handen hebt. Doe de kruimels in een kom en meng boter in een steelpannetje. Voeg het toe aan de kruimels en meng goed door elkaar.
Leg bakpapier in een ovenschotel of taartvorm en doe de kruimels hier in. Druk het goed op de bodem met de achterkant van een lepel. Plaats in de koelkast. Doe de slagroom in een kom en klop een beetje op. Voeg dan de roomkaas, vanillesuiker, suiker en de helft van de caramelsaus toe. Klop door elkaar tot alles goed is gemengd. Doe het mengsel bovenop de koekjesbodem en zet een uur in de koelkast. Haal uit de koelkast en gebruik het bakpapier om de cheesecake uit de vorm te halen. Snijd het in stukken. Doe de rest van de caramelsaus in een spuitzak. Smelt de chocolade en doe ook dit in een spuitzak. Spuit eerst lijntjes caramel over de cheesecake en dan lijntjes chocola. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Beeld: Videostill