Sabine

Je gaat spontaan watertanden van deze hamburger cupcakes!

Vroeger zagen cakejes er nog weleens saai uit, maar tegenwoordig kun je een cakeje in vrijwel alles transformeren. Met een beetje roomkaas en kleurstof kom je heel ver. En zo is deze hamburger cupcake vermoedelijk ook ontstaan. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar het resultaat mag er zijn!

Dit heb je nodig voor de chocoladecakes:

  • 130 gram suiker
  • 65 gram bloem
  • 35 gram cacao
  • snufje bakpoeder
  • snufje zout
  • 80 milliliter melk
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 ei
  • 120 milliliter plantaardige olie

Dit heb je nodig voor de vanillecakes:

  • 200 gram bloem
  • 130 gram amandelbloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • snufje zout
  • 240 gram boter
  • 165 gram poedersuiker
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 4 eieren
  • 240 milliliter melk

Dit heb je nodig voor de toppings:

  • 100 gram geraspte kokos
  • Groene voedselkleurstof
  • Gele voedselkleurstof
  • Rode voedselkleurstof
  • 120 gram boter
  • 120 gram roomkaas
  • 500 poedersuiker
  • 15 milliliter melk
  • 2 eetlepels vanille-extract

Bekijk op de tweede pagina hoe je het klaarmaakt.


Pagina 2/2