Tjitske
10 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 1 ei
  • 200 milliliter melk
  • 50 milliliter Licor 43
  • 8 sneetjes suikerbrood
  • boter
  • vanille-ijs

Wentelteefjes van suikerbrood zijn nog lekkerder dan gewone!

Ben jij ook zo dol op wentelteefjes? Dan moet je echte eens wentelteefjes van suikerbrood maken! Lekker zoet, dus ideaal voor een decadent ontbijtje op zondagochtend of als luxe toetje bij een diner. Maakt het feest compleet door een scheut Licor 43 erbij te doen.

Wanneer ga jij dit proberen?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Breek de ei boven een kom en doe de melk en Licor 43 erbij. Klopt dit met een garde.
  • Haal ieder stuk suikerbrood door het ei-mengsel, zodat het hele sneetje bedekt is.
  • Zet een koekenpan op het vuur en doe hier een klontje boter in.
  • Bak ieder stuk suikerbrood goudbruin.
  • Dien de wentelteefjes warm op met eventueel een beetje vanille-ijs en wat extra Licor 43 erover gedruppeld.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: Kruidnotencocktail met Licor 43

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Licor 43 | Beeld: Videostill, Fotocollage