Robby

Deze suikerbrood-wentelteefjes zijn om je vingers bij af te likken!

Wentelteefjes, wie lust ze niet? Heerlijk zoet en knapperig en het smaakt stiekem gewoon naar vroeger. Wij worden er in ieder geval altijd erg gelukkig van!Nog zoiets wat we erg kunnen waarderen: suikerbrood! Dit heerlijke zoete Friese brood doet ons al watertanden bij de aanblik. Nu hebben wij zo ongeveer de beste combinatie ooit voor je: wentelteefjes van suikerbrood. Heel makkelijk, dit heb je ervoor nodig:

  • 1 ei
  • 150 ml melk
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 6 sneetjes suikerbrood
  • 50 gr boter

Klop in een diep bord de ei met het melk en de kaneel los. Halveer de plakjes suikerbrood zodat er driehoekjes ontstaan en wentel deze door het eimengsel. Verhit boter in de koekenpan en bak de broodjes op matig/hoog vuur in ongeveer 5 minuten goudbruin. Keer ze halverwege zodat ze aan beiden kanten even gaar worden. En klaar is kees, eet smakelijk!

Beeld: videostill