Desy

Vlees paneren, zonder de bende!

Vlees paneren is lekker, maar kan nogal een gedoe zijn en een enorme kliederbende veroorzaken. Overal ei en bloem behalve op het vlees, waar het hoort te zitten. Gelukkig bestaat er een veel gemakkelijkere manier om vlees te paneren! 

Dit heb je nodig:

  • kipfilet in blokjes
  • broodkruimels
  • 2 eieren per 500 gram kip
  • afsluitbare diepvrieszak

Zo ga je te werk:

  • Doe de blokjes kipfilet in een afsluitbare, plastic diepvrieszak. Klop per 500 gram kipfilet 2 eieren op en giet dit over de kip heen, in de zak.
  • Doe de zak dicht met de strip en meng de kip goed door het ei heen door de zak een beetje heen en weer te schudden.
  • Strooi nu ook de broodkruimels in de zak, samen met de kruiden naar jouw voorkeur. Doe de zak dicht, schud opnieuw goed door elkaar en bak de kip in een pan met olie. Klaar!

Lees ook: Heerlijke Italiaanse cannelloni met spinazie en walnoten maak je zo

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Delish | Beeld: videostill