Robby

Ben jij ook zo gek op Fish Cuisine?

Heerlijk, zo’n stukje witvis met een lekker krokant korstje. Wij kopen soms wel de kant en klare variant van Iglo, Fish Cuisine. Allemaal heerlijk natuurlijk, maar wist je dat je het net zo makkelijk zelf kan maken? Een stuk goedkoper én natuurlijker, zonder kunstmatige toevoegingen en e-nummers. In een kwartiertje zet je je zelfgemaakte Fish Cuisine op tafel! 

Dit heb je nodig voor 4 personen: 

  • 4 moten kabeljauw (ongeveer 150 gram per stuk)
  • 5 eetlepels olie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • blaadjes van 4 takjes verse tijm (of een halve tot hele theelepel gedroogde)
  • snuf cayennepeper
  • zout en peper
  • 6 eetlepels paneermeel

Zo maak je het: 

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Vet een ovenschaal in en dep de visjes droog met keukenpapier.
  • Bestrooi de vis met peper en zout en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
  • Mix de overige ingrediënten in een schaaltje totdat het een soort stevig papje is.
  • Verdeel het mengsel over de visfilets.
  • Schuif de schaal de oven in en bak de vis in 10 tot 12 minuten gaar, totdat het korstje knapperig en bruin is.
  • Eet smakelijk!

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Miss Fromage | Beeld foodnetwork