Desy

Dit heb je nodig:

  • Twee grote kipfilets
  • 150 ml olijfolie
  • peper en zout
  • half kopje zongedroogde tomaten
  • half kopje verse spinazie
  • half kopje fetakaas in blokjes
  • haf kopje mozzarella in plakjes

Zo maak je het:

Doe de olijfolie in een kommetje en doe hier een beetje zout en peper in. Haal de kipfilets door het mengsel en laat ze hier tien minuten in marineren. Snijd de kipfilets met een scherp mes in en zorg ervoor dat je ze niet helemaal doorsnijdt. Klap de kipfilets open en leg hier zongedroogde tomaten, spinazie, feta en mozzarella in. Sla de kipfilet dicht en steek hier een paar tandenstokers in om de boel vast te houden. Verhit een pan en schroei hierin de kipfilet dicht. Zet het vuur laag en laat de kipfilets sudderen tot ze helemaal gaar zijn. Serveer met lekkere groenten en aardappeltjes!


Pagina 2/2

Beeld: videostill