Naomi

Salades, vlees, loempia’s, het kan allemaal met deze Vietnamese saus!

Deze Vietnamese saus is zo veelzijdig! Je kan ‘m gebruiken voor salades, rijst, loempia’s, noedels, broodjes, pannenkoeken en nog veel meer! Je zal zien dat deze veelzijdige Vietnamese saus snel tot je favorieten behoort en je niet meer zonder wil. Wij zijn in ieder geval helemaal gek van deze nieuwe saus.

Je wil echt niet meer zonder.

Wat heb je nodig?

  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels vissaus
  • 10 eetlepels water
  • 1 teen knoflook
  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 rode pepers

Wat moet je doen?

  • Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd ‘m fijn. Snijd ook de knoflook fijn.
  • Doe alle ingrediënten in een bakje en roer totdat de suiker opgelost is.
  • Laat het even staan en gooi het dan over datgene wat je wil gaan eten.

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Culy | Beeld: Videostill