Klaar in een handomdraai
Aangezien het zomer is, genieten we optimaal van schepijs. Bovendien vinden we het minstens zo leuk -en lekker- om zelf de lekkerste ijssoorten te maken. Zo maakten we laatst dit overheerlijke Baileys-ijs dat je met slechts vier ingrediënten maakt. Lees snel verder hoe je het maakt.
Wat moet je doen?
- Doe de slagroom in een kom en klopt stijf.
- Voeg de gecondenseerde melk, Baileys en oploskoffie toe en mix tot een geheel.
- Schenk het mengsel in bak en doe de deksel erop. Bewaar het ijs minstens 6 uur in de vriezer voor je het serveert.
- Dankzij de alcohol en gecondenseerde melk zul je vrijwel geen ijskristallen in het beslag krijgen. Ideaal!
- Geniet ervan!
Variatietip: gek op Nutella? Voeg dan nog 3 eetlepels Nutella aan het mengsel toe.
Lees ook: Maak deze 4 dingen voortaan schoon met citroen
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Dish our Town | Beeld: videostill Todd’s Kitchen