redacteur
5 min.
1 pers.
Ingrediënten
  • 1 handje boerenkool
  • 1 eetlepel geraspte kaas
  • 5 cm rookworst
  • 2 sneetjes wit casinobrood
  • 2 plakken augurk
  • mosterd

Weer eens iets anders dan een tosti ham/kaas

Wij zijn echte tosti-liefhebbers! De broodjes zijn heerlijk, makkelijk en bovendien snel klaar. Maar die tosti ham/kaas wordt zo nu en dan wel een beetje saai. Af en toe hebben we gewoon zin in een meer bijzondere variant. Deze tosti met boerenkool is er beslist zo één. Hij is erg geschikt voor mensen die niet schrikken van gewaagde smaakcombinaties!

Ga jij hem proberen?

Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de tosti boerenkool:

  • Snijd de boerenkool in kleine stukjes en meng in een kom met de geraspte kaas. Snijd de rookworst in dunnen plakken.
  • Beleg een sneetje witbrood met plakken rookworst en top het af met het boerenkool-kaas-mengsel. Verdeel daarover de plakjes augurk en leg een tweede sneetje brood bovenop.
  • Bak de tosti in 5 minuten warm en knapperig in het tosti-ijzer (of een pan), totdat de kaas gesmolten is.
  • Serveer de boerenkooltosti met mosterd.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Zo maak je met een paar ingrediënten een heerlijke appeltaarttosti

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet, &C | Beeld: Videostill