Tonijnliefhebbers opgelet!
Voor een tosti met ham en kaas zijn wij altijd wel te porren. Ook de variaties met deze geroosterde boterhammen vinden we erg lekker. Zo deden we laatst tonijn tussen de boterhammen, zeker voor herhaling vatbaar! Deze tonijntosti gaat iedereen lekker vinden, wedden?
Ga jij dit proberen?
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Hoe maak je de tonijntosti?
- Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Doe de mayonaise, citroensap en chilivlokken in een kommetje en roer tot een geheel.
- Doe de tonijn in een kom en voeg het mayonaisemengsel, rode ui, peterselie en augurk toe. Meng het tot een geheel.
- Breng op smaak met wat zout en peper.
- Smeer één kant van elke boterham in met boter.
- Verdeel het tonijnmengsel over twee boterhammen op de kant die niet besmeerd is met boter.
- Leg bovenop de tonijn 2 plakken tomaat en 2 plakken cheddarkaas.
- Druk de andere boterham met de onbesmeerde kant op de kaas.
- Leg de boterhammen op de bakplaat en bak de tosti’s 8 minuten.
- Serveer de tosti met ketchup.
- Geniet van je tonijntosti!
Ook lekker: Tosti boerenkool met worst, kaas en augurk
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Delish | Beeld: videostill