Het klinkt als een vreemde combinatie, maar deze wentelteefrolletjes zijn verrukkelijk
Bij wentelteefjes denken we vaak aan stroop, suiker en fruit. Wat velen niet beseffen, is dat het ook prima samengaat met worst. Het klinkt misschien niet superlekker, maar je moet het echt eens een kans geven!
Dit heb je nodig voor 5 personen?
- 10 sneetjes brood
- 10 worstjes, gebakken
- 3 eieren
- 1 eetlepel melk
- halve theelepel kaneel
- halve theelepel vanille-extract
Zo maak je het:
- Snijd de korsten van het brood en gebruik een deegroller om de plakken zo plat mogelijk te maken.
- Plaats aan het eind van elke broodje een worstje en rol deze op.
- Klop in een kom de eieren los en voeg hier het vanille-extract, melk en kaneel aan toe. Roer opnieuw.
- Zet een koekenpan op het vuur en doe hier een beetje boter in. Wacht tot de boter is gesmolten.
- Dip alle wentelteefrolletjes in het mengsel en doe ze daarna in de koekenpan. Bak ze tot alle kanten goudbruin zijn.
- Serveer direct, eventueel met wat ketchup.
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Buzzfeed | Beeld: Videostill Tasty