Geen taaie popcorn meer!
Popcorn is heerlijk, maar soms kan zo’n zak net te veel zijn en dan hou je popcorn over. Lekker voor morgen, denk je dan. Helaas kom je de volgende dag tot de conclusie dat je popcorn helemaal niet meer knapperig en lekker is. Het is een taaie bedoening geworden. Je staat op het punt de bak leeg te kieperen in de vuilnisbak, maar dit keer houden wij je tegen.
Je kan popcorn supermakkelijk weer heerlijk knapperig maken!
Oven
Het enige wat je nodig hebt is een oven. Verspreid je popcorn over een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Verwarm de oven voor op 120 graden en schuif als de oven warm is de popcorn erin. Wacht vijf minuutjes, totdat de popcorn goed warm en knapperig is. Check de popcorn onderwijl af en toe, om er zeker van te zijn dat het niet gaat verbranden.
Boter en zout
Als je popcorn klaar is, kan je genieten van deze heerlijke snack die kraakt zodra je het tussen je tanden plet. Wil een extra bonus verdienen? Maak de popcorn dan af met een beetje gesmolten boter en wat zout. Gegarandeerd genieten van popcorn dat niet taai is!
Lees ook: Deze snacks kun je het beste eten voor het slapengaan
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: The Kitchen | Beeld: Pexels