Super makkelijk en ontzettend lekker!
Zo maak je visstick sushi:
- Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de vissticks crunchy in een pan of in de oven, zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel de avocado’s, en snij het vruchtvlees in dunne plakjes. Snij de komkommers in dunne, lange reepjes.
- Leg een norivel op een rolmatje of een schone theedoek. Beleg eerst met een dun laagje rijst, en hou ongeveer 5 centimeter vrij aan de bovenkant. Smeer in het midden van de rijst een strook met mayonaise en chilisaus. Beleg daarna met de avocado, de komkommer en 2 vissticks.
- Rol het norivel op met het rolmatje of de theedoek, en dep wat water aan het uiteinde om de rol goed dicht te plakken.
- Snij de rol met een vochtig mes in plakjes, en klaar is je visstick-sushi.
- Eet smakelijk!
Lees ook: Recept: chili sin carne met zoete aardappel en bleekselderij
Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Iglo | Beeld: Adobe Stock