Sabine

Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig

Simpel en snel. We zijn er gek op. Maar het moet wel een beetje lekker zijn. Gelukkig is deze aardappelsalade van alle markten thuis. Het is erg smakelijk, snel in elkaar geflanst en simpel. Waar wacht je nog op? Ga meteen aan de slag met dit heerlijke gerecht.

Als je de aardappelen al gekookt hebt, of ze nog over hebt van de dag ervoor, is deze aardappelsalade in een oogwenk gemaakt!

Dit heb je nodig voor twee personen:

  • 4 gekookte aardappelen
  • 2 lente-uitjes
  • 100 gram spekreepjes
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Snufje zout
  • Snufje peper

Zo maak je het:

  • Bak de spekreepjes in een koekenpan zonder olie, zo worden ze lekker knapperig. Snijd ondertussen de lente-ui in ringen en snijd de aardappel in kleine blokjes. Indien je dat lekkerder vindt, kun je de aardappelen ook een beetje prakken zodat het smeuïger wordt.
  • Doe de aardappels in een kom en voeg hier de mayonaise aan toe en zout en peper naar smaak. Voeg hierna ook de spekreepjes en lente-ui aan toe. Een goed roeren en klaar is je aardappelsalade.

Bron: Lekker en simpelBeeld: Videostill