Yentl Feenstra
4 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 4 grote plakken Parmaham
  • De helft van een klein pakje basilicum
  • 350 gram tomaten-mascarponesaus
  • 250 gram courgetti

Je zet het gerecht ook nog eens binnen 4 minuten op tafel!

Wij bij Kookfans zijn van mening dat je alles zelf moet maken, dus ook je tomatensaus! Zit je nu een keer écht in de knoop met tijd, maar wil je wel een lekkere pasta op tafel zetten? Probeer dan eens dit recept, waarbij je maar vier ingrediënten nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen.  Enne, je zet het ook nog eens binnen vier minuten op tafel! Beloof je dat je de volgende keer weer zelf je handen uit de mouwen steekt?

Romige tomaten courgetti

We hebben niet elke avond zin en tijd om ons uit te sloven in de keuken. Vooral na een lange dag werken is het heerlijk om snel een maaltijd op tafel te kunnen zetten. Maar, om die reden hoeft je gerecht echt niet minder lekker te zijn. Dat bewijst deze heerlijk romige tomaten courgetti maar weer eens. Simpel, snel en ook nog eens super smaakvol. Het beste van alles? Je hebt slecht een paar ingrediënten en mintuten nodig. Wij leggen je uit hoe je ‘m bereidt. Aan de slag!

Zo ga je te werk

  • Scheur de parmaham en basilicum grof.
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de ham krokant. Breng over naar een bord met een schuimspaan.
  • Voeg de saus toe aan de pan en kook 1-2 minuten, voeg dan de courgetti toe. Kook nog 1 minuut tot het is opgewarmd.
  • Verdeel over borden en garneer met de parmaham en basilicum.

Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: romige pasta met knoflook en Parmezaanse kaas

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Daoramano | Beeld: Pexels