Zo maak je het:
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking van de afbakstokbroden. Snijd de ui in kleine stukjes en doe hetzelfde met de bosui. Snijd de cherrytomaatjes in vieren, de paprika in stukjes en pers het teentje knoflook.
Giet een beetje olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui tot deze glazig wordt. Voeg de geperste knoflook toe en bak even mee. Breng het gehakt op smaak met zout, peper en eventueel gehaktkruiden en rul het fijn in de pan. Bak tot het gehakt bruin en gaar is. Voeg daarna de paprika toe en bak nog even mee. Voeg vervolgens de pastasaus, cherrytomaten en bosui toe en bak dit een aantal minuten leeg. Hol de stokbroden met behulp van een lepel en vul de stokbroden met het gehaktmengsel. Verdeel een beetje kaas over de broden en doe ongeveer 10 minuten in de oven.
Pagina 2/2
Beeld: Videostill