Wat moet je doen?
Voor de cake:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil de ananas en snijd het fruit in kleine stukjes.
- Doe de bloem, suiker, eieren, bakpoeder, zout en vanille extract in een kom en mix dit tot een geheel.
- Voeg de ananas toe en schep dit door het beslag
- Vet een ovenschaal in met boter en schenk het beslag hierin.
- Bak de cake in 40 minuten gaar.
Voor de topping:
- Doe de boter, koffiemelk en suiker in een pan en laat dit net zo lang koken tot er een dikke saus ontstaat. Blijf af en toe door het mengsel roeren.
- Voeg daarna de kokos en pecannoten toe en roer dit tot een geheel.
- Prik gaten in de cake en schenk de topping eroverheen.
- De ananascake is klaar om te eten! Eet smakelijk!
Probeer ook:
- Een fluitje van en cent! Zo maak je heel simpel een verrukkelijke aardbeiencake!
- Om te smullen: overheerlijke tiramisu-cupcakes!
- Met deze amaretti cheesecake blaas jij je eetgasten omver!
Bron: Get In My Belly | Beeld: videostill