Christel

Wat moet je doen?

Voor de cake:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Schil de ananas en snijd het fruit in kleine stukjes.
  • Doe de bloem, suiker, eieren, bakpoeder, zout en vanille extract in een kom en mix dit tot een geheel.
  • Voeg de ananas toe en schep dit door het beslag
  • Vet een ovenschaal in met boter en schenk het beslag hierin.
  • Bak de cake in 40 minuten gaar.

Voor de topping:

  • Doe de boter, koffiemelk en suiker in een pan en laat dit net zo lang koken tot er een dikke saus ontstaat. Blijf af en toe door het mengsel roeren.
  • Voeg daarna de kokos en pecannoten toe en roer dit tot een geheel.
  • Prik gaten in de cake en schenk de topping eroverheen.
  • De ananascake is klaar om te eten! Eet smakelijk!

Probeer ook:

Bron: Get In My Belly | Beeld: videostill