De meest gegeten snack nu helemaal zelf gemaakt
Heerlijk ‘s avonds op de bank met een bak chips en wat nootjes voor je neus. Misschien op zaterdagavond nog wat toastjes er naast of een bakje popcorn. Dat maakt een avond op de bank hangen en een film kijken een groot succes! Maar je blijft een kookfan, dus hoe leuk zou het zijn als je die chips makkelijk en snel zelf maakt? Met behulp van de magnetron nog wel! Dat kan nu. Lees snel het recept hieronder.
Dit heb je nodig:
– Een vel bakpapier
– Aardappel(en)
– Schijfsnijder (vaak op je rasp)
– Olijfolie (1 el)
– Een magnetronbestendig bord
– Zout
– Peper
Zo maak je het:
– Pak het vel bakpapier en een bord.
– Snij de aardappel in dunne plakken met behulp van de snijder
– Vet het bord in met de olijfolie en plaats de plakjes aardappel verspreidt over het bord
– Bestrooi de schijfjes met zout en peper en olijfolie
– Plaats in de magnetron voor 3-4 minuten op 600W
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Beeld: Videostill YouTube