Een heerlijke romige tonijnsalade voor tussen een wrap of op een boterham
Tonijnsalade heb je er in soorten en maten: wasabi tonijnsalade, macaroni tonijnsalade, pittige tonijnsalade, ‘tonijnsalade’ zónder tonijn. Noem het maar op. Je kunt natuurlijk een variant uit het koelschap meenemen als je in de supermarkt bent, maar je kunt het ook zelf maken. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn als je misschien denkt. Zo maak je deze romige tonijnsalade met maar drie ingrediënten.
Zo maak je het:
- Verwijder de schil en pit van de avocado en doe de avocado in een kom. Prak de avocado fijn.
- Laat de tonijn uitlekken en doe de tonijn in de kom samen met de citroensap en roer.
- Voeg wat zout en peper naar smaak toe en voilà: de tonijnsalade is klaar.
Tip: Doe de tonijnsalade op een volkoren wrap met een paar plakjes komkommer en sla en je hebt een heerlijke lunch.
Lees ook: De lekkerste zomerse pastasaus maak je met maar drie ingrediënten
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Live Lean Eat Green | Beeld: Videostill YouTube BodyRock