Wat moet je doen?
- Doe de pasta in kokend water met 1 eetlepel zout. Kook het al dente en giet het daarna af.
- Bereid de garnalen en maak de saus terwijl de pasta kookt.
- Kruid de garnalen met wat zout, peter en paprikapoeder. Doe wat olijfolie in de pan en bak de garnalen aan beide kanten voor zo’n twee minuten tot ze gaar zijn. Haal de garnalen uit de pan.
- Smelt de boter in de pan en doe deze bij de gesmolten boter in de pan. Bak de ui voor zo’n 3 á 5 minuten bruin. Blijf af en toe roeren.
- Pers de knoflook en bak deze 1 minuut met de uien mee.
- Schenk vervolgens de wijn bij het uimengsel, kook net zo lang tot het grootste gedeelte van de wijn is verdampt.
- Schenk nu de slagroom bij de uien en laat dit twee minuten koken.
- Voeg de kaas aan de saus toe en roer dit in de saus tot de kaas is gesmolten. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
- Doe de pasta en garnalen bij de saus en roer dit door tot alle pasta is bedenkt met saus.
- Schep het eten op de borden en sprenkel er wat peterselie overheen. Voeg eventueel nog wat extra parmezaanse kaas toe!
Eet smakelijk!
Probeer ook:
- Deze lekkere paprikapasta met tomaat is om van te smullen!
- Macaroni met spinazie en kip is heerlijk romig, lekker voor vanavond!
- Deze lekkere en simpele pasta met boursin en spinazie, daar draai jij je hand niet voor om!
Bron: Natasha’s Kitchen | Beeld: videostill
Pagina 2/2