Deze romige gehaktballenschotel maak je met maar zes ingrediënten!

Desy
Ingrediënten
  • 450 gram aardappelpartjes
  • 300 gram champignonragout
  • 60 milliliter water
  • 200 gram broccoliroosjes, bevroren
  • 340 gram gehakt, gekruid
  • 100 gram zure room

Deze romige gehaktballenschotel is snel klaar!

Er zijn mensen die enorm van koken houden en die er van genieten om iedere dag uren in de keuken te staan om een maaltijd voor te bereiden. Maar, voor degenen die niet graag al hun tijd in de keuken doorbrengen is deze romige gehaktballenschotel echt het ideale gerecht. 

Zo maak je het:

  • Doe de aardappelen, de ragout en het water en pan. Roer goed door elkaar om het geheel met elkaar te mengen. Breng aan de kook.
  • Draai het vuur, zodra het mengsel kookt, laag. Laat vijf minuten sudderen en blijf roeren.
  • Breng het gehakt op smaak met kruiden en vorm tot 24 balletjes.
  • Roer de broccoli en de gehaktballetjes door de saus heen. Laat 10 tot 15 minuten sudderen totdat de broccoli en de aardappelen zacht zijn.
  • Draai het vuur nu op zijn laagst en roer de zure room er doorheen. Blijft roeren en koken totdat de zure room volledig is verhit.

Lees ook: Snijd je stokbrood op deze manier en voorkom platgedrukte en kapotte plakjes

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Betty Crocker | Beeld: videostill