Zo maak je het:
Bodem: Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe de bloem, het ei, de suiker en een snufje zout in een grote kom. Voeg de boter toe in kleine blokjes en kneed tot een soepel deeg. Is het deeg te kruimelig? Voeg dan een eetlepel koud water toe. Kneed het deeg tot een bal en leg een halfuur in de koelkast.
De vulling: Neem een grote kom en gooi de eierdooiers, bloem, vanillesuiker, suiker, Nutella, melk en boter in de kom. Mix de ingrediënten tot een glad geheel. Hak de Rolo’s in stukjes en voeg deze toe aan het beslag. Vet een taartvorm in met boter en haal het deeg voor de bodem uit de koelkast. Bekleed de taartvorm met deeg en let er hierbij op dat je een opstaand randje maakt. Giet het beslag in de taartvorm en zet deze in het midden van de oven. Bak 50 minuten tot de korst gaar is. Laat helemaal afkoelen op een rooster voordat je de taart uit de vorm haalt. Voeg slagroom en Rolo’s toe voor het serveren. Eet smakelijk!
Pagina 2/2