Ingrediënten
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram melkchocolade
  • 60 milliliter Licor 43
  • 150 gram mini marshmallows
  • 100 gram ongezouten, geroosterde pinda’s
  • 100 gram gedroogde cranberry’s
  • 80 gram shortbread koekjes, in stukjes gebroken
Christel
20 min.
8-10 pers.
Ingrediënten
  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram melkchocolade
  • 60 milliliter Licor 43
  • 150 gram mini marshmallows
  • 100 gram ongezouten, geroosterde pinda’s
  • 100 gram gedroogde cranberry’s
  • 80 gram shortbread koekjes, in stukjes gebroken

Wanneer ga jij dit maken?

Elke chocoladeliefhebber moet Rocky Road een keer geproefd hebben. Met slechts een paar ingrediënten creëer je dit heerlijke chocoladehapje al. Ben jij naast chocoladeliefhebber ook nog eens fan van Licor 43? Dan is deze Rocky Road met Licor 43 een echte aanrader.

Om je vingers bij af te likken.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je Rocky Road met Licor 43?

  • Breek de chocolade in stukken. Smelt de chocolade Au bain-marie.
  • Roer de Licor 43 door de gesmolten chocolade.
  • Doe het grootste gedeelte van de mini marshmallows, pinda’s, cranberry’s en shortbread bij de chocolade en roer goed door.
  • Bekleed een bakvorm (ongeveer 20,5 cmx 21,5 cm) met bakpapier.
  • Doe de chocolade in een bakvorm en druk aan. Verdeel de overgebleven marshmallows, pinda’s, cranberry’s en shortbread over de chocolade.
  • Laat de Rocky Road zo’n 2 uur opstijven in de koelkast.
  • Snijd de chocolade in stukken met een warm mes.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Wentelteefjes met suikerbrood en Licor 43

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Everyday Gourmet TV | Beeld: videostill