De romige citroen-botersaus is overheerlijk door de pasta
Een lekkere pasta hoeft niet moeilijk te zijn om te maken. Zo maak je deze smaakvolle knoflookspaghetti met royale botersaus met maar een paar ingrediënten. Spaghetti al Limone is net zo makkelijk te maken en even smaakvol. De citroenen maken de saus bovendien heerlijk fris. Waar wacht je nog op? Duik maar meteen de keuken in.
Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.
Hoe maak je de spaghetti al Limone?
- Kook de spaghetti volgens de verpakking. Giet de pasta af, maar bewaar wat van het pastawater.
- Doe de roomboter en het teentje knoflook in z’n geheel in een koekenpan en laat de boter op middelhoog vuur smelten.
- Schil ondertussen de citroenen met een dunschiller en snijd de schil vervolgens fijn.
- Vis het teentje knoflook met een lepel uit de boter en voeg de stukjes citroenschil toe. Roer goed door de boter.
- Voeg de slagroom toe en laat inkoken tot er een dikke saus ontstaat. Breng op smaak met wat zout.
- Roer de spaghetti door de saus en voeg wat van het pastawater toe om de saus iets dunner te maken.
- Serveer de pasta met Parmezaanse kaas.
- Geniet ervan!
Ook lekker: Kippendij met knoflook en couscous
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Cook Around TV | Beeld: Videostill