Deze goulash is klaar in 30 minuten
Honger hebben én precies weten wat je wilt eten. Het kan handig zijn, behalve als het gerecht waar je superveel zin in hebt uren bereidingstijd kost. Voor een klassieke goulash mag je wel drie uur uittrekken voor je kunt aanvallen, maar gelukkig is er ook een snelle bereidingsvariant van dit Hongaarse gerecht.
Gelukkig hoef je voor deze versie van goulash niet uren in de keuken te staan.
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Zo maak je het:
- Verhit de helft van de olie in een grote pan en voeg de runderreepjes toe. Laat dit twee minuten opstaan en roer tussendoor.
- Haal de runderreepjes uit de pan en zet apart. Doe de rest van de olie in de pan en voeg de champignons toe. Laat dit 2-3 minuten opstaan tot de champignons verkleuren.
- Doe het paprikapoeder, de aardappelen, de bouillon en de tomatenblokjes in de pan en roer. Leg de deksel op de pan en laat het 20 minuutjes pruttelen of tot de aardappelen zacht zijn.
- Doe de runderreepjes terug in de pan en laat opstaan tot de runderreepjes zijn verwarmd.
- Verdeel de goulash over 4 borden en serveer met yoghurt naar smaak en de peterselie. Serveer eventueel met rijst.
Lees ook: Recept: Snelle champignon-roomsaus
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: BBC Good Food | Beeld: Videostill YouTube OnePotChefShow