Redactie Kookfans
30 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 450 gram gehakt
  • Zakje fajita kruidenmix
  • Olijfolie
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • 4 tortillas
  • Cheddar kaas

Zo hoef jij niet meer te kiezen

Kan jij niet beslissen of je vanavond fajita’s wil eten of toch liever hamburgers? Dan hebben wij het perfecte gerecht voor jou. Met deze smaakvolle fajita burger wraps hoef je namelijk geen keuze te maken. Door de fajita kruiden en de wraps geef je je burgers een heerlijk Mexicaans tintje. Win-win als je het ons vraagt!

Aan de slag

  • Meng in een grote kom de fajita kruidenmix en het gehakt grondig door elkaar.
  • Maak vervolgens burgers van ongeveer 12 mm (Let erop dat je ze een beetje rechthoekig maakt zodat ze mooi in de 450 wrap passen).
  • Snijd de ui en paprika in kleine stukjes.
  • Verhit een koekenpan en bak daar de burgers in tot de gewenste gaarheid.
  • Bak vervolgens in dezelfde pan de groente.
  • Leg in het midden van de tortilla de burger en doe daar bovenop de groente.
  • Top af met een plakje cheddar kaas en vouw de wraps vervolgens op.
  • Bak ze nu nog even aan beide kanten in dezelfde pan waar ook de burgers en de groente in is gebakken.
  • Serveer met saus naar keuze.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: ovenpasta met romige Boursin saus

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Taste of Home | Beeld: Adobe Stock