Super makkelijk en snel!
Deze verrukkelijke Sloppy’s Joe’s zijn werkelijk waar een feestje in je mond. Ze zijn perfect voor na een drukke werkdag of tijdens een gezellig diner met het gezin. Ook als snack kun je deze mini-broodjes super goed serveren.
Zo maak je ze:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Pak een grote koekenpan en zet deze op middelhoog vuur. Wanneer de pan warm is, voeg je het gehakt toe. Bestrooi het gehakt vervolgens nog even met zout en peper naar smaak.
- Zorg dat je het gehakt goed losmaakt met de spatel en bak totdat het bijna rul is.
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Voeg de ui en knoflook toe aan het gehaakt en bak totdat de uien glazig beginnen te zien.
- Voeg de ketchup, mosterd, Worcestershire en bruine suiker toe aan het gehakt-mengsel.
- Roer totdat het vlees volledig gaar is en de saus gelijkmatig is verdeeld. Zet dit vervolgens opzij.
- Snijd de broodjes doormidden en leg de onderste helften in een ovenschaal.
- Leg hierop een laag van het gehaktmengsel en top af met een royale laag geraspte kaas.
- Doe de bovenkant van de broodjes er weer bovenop.
- Bestrijk de bovenkant van de broodjes met gesmolten boter en bestrooi met sesamzaadjes.
- Bak gedurende tien minuten, totdat de broodjes mooi bruin zijn en de kaas gesmolten is.
- Geniet ervan!
Lees ook: Snel recept: kaasstengels met maar 2 ingrediënten
Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!
Bron: Tasty | Beeld: Adobe Stock