In deze spaghetti zitten maar liefst 6 teentjes knoflook.
Knoflook en koolhydraten: bestaat er een betere combinatie? Wie het hiermee eens is, kan het volgende recept vast enorm waarderen. Deze spaghetti is romig, bevat veel knoflook en is ook nog eens makkelijk te maken.
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.
Hoe maak je de knoflook-paprikaspaghetti?
- Bereid de spaghetti volgens de verpakking en verhit olijfolie in een grote koekenpan op een middelhoog vuur.
- Doe de ui en knoflook in de koekenpan en roer goed door. Doe dit zo’n 2 minuten.
- Voeg de bloem toe en roer tot alles goed is vermengd. Bak het mengsel 2 minuten en roer af en toe door.
- Doe het paprikapoeder in de pan en roer even door.
- Schenk de melk en bouillon in de pan. Laat de saus zo’n 4 à 5 minuten op het vuur staan, of tot de gewenste dikte is ontstaan. Roer regelmatig door.
- Breng de saus op smaak wat zout en peper.
- Voeg de spaghetti toe aan de saus en meng het door de saus.
- Haal de pan van het vuur en roer de manchego en peterselie door de saus.
- Verdeel de spaghetti over de borden en eet smakelijk!
Ook lekker: Voor de echte zoetekauw: chocoladepudding met M&M’s
Wil je dit recept bewaren? Pin het op Pinterest!
Bron: Spain on a Fork | Beeld: videostill