Deze cheesecake hoeft niet in de oven
Nutella, Oreo’s en taart: een hemelse combinatie. Deze nutella-oreocheesecake met hazelnoten is overheerlijk en ook nog eens makkelijk te maken. Ook leuk: je hebt helemaal geen oven nodig om deze taart te maken!
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Wat moet je doen?
- Begin met het maken van de bodem. Doe de Oreo’s, roomboter, hazelnoten en Nutella in een keukenmachine. Laat draaien tot de koekjes een structuur van zand hebben aangenomen.
- Bekleed een taartvorm (ø 20 cm) met bakpapier en verdeel de koekkruimels over de bodem en de zijkanten. Zet apart.
- Doe 150 gram Nutella in een kom en voeg de chocoladedruppels toe.
- Zet de kom in de magnetron en laat de chocolade smelten. Roer om de 20 seconden even door.
- Voeg de rest van de Nutella en de roomkaas toe en mix tot alles goed is vermengd.
- Doe het mengsel in de taartvorm en verdeel gelijkmatig.
- Verdeel de hazelnoten en Oreo’s over de taart.
- Dek de Nutella-oreocheesecake af en laat minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
- Geniet ervan!
Ook lekker: Cappuccino cheesecake met gezouten karamelsaus
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Hot Chocolate Hits | Beeld: Videostill