Deze moet je proberen!
Heb jij zin om binnenkort te gaan bakken? Kies dan voor dit makkelijke, no-bake recept. Deze cheesecake met witte chocolade mag je namelijk zeker niet overslaan. Heerlijk!
Zo maak je deze heerlijke no-bake cheesecake met witte chocolade
- Pak als eerst de biscuits en maal deze helemaal fijn.
- Smelt dan de boter in een pannetje en meng dit met de gemalen biscuits en het citroensap.
- Verdeel dit vervolgens over een springvorm en druk dit goed aan.
- Daarna pak je een pannetje en smelt de witte chocolade au-bain marie.
- Laat dit daarna tien minuten afkoelen.
- Ondertussen klop je de roomkaas zacht.
- Mix dit vervolgens met de slagroom in een andere kom.
- Pak dan de gesmolten witte chocolade en voeg deze bij de roomkaas.
- Dan voeg je ook de slagroom eraan toe en roer je het geheel goed door elkaar.
- Daarna voeg je ook de vanille-extract en de citroensap toe.
- Pak de springvorm en verdeel de cheesecake-vulling hierover en druppel wat aardbeienjam over het geheel heen.
- Bestrooi het dan met de chocoladekrullen en zet het in de koelkast.
- Laat het voor vier uur opstijven.
- Decoreer het daarna met wat aardbeien en je bent klaar!
- Eet smakelijk!
Lees ook: Recept: zo maak je zelf een caloriearmere Boursin
Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!
Bron: Culy | Beeld: Adobe Stock