Zo maak je het:
Doe de eierdooiers samen met de suiker en de bloem in een grote kom en meng dit met een handmixer tot een glad beslag. Breng de melk samen met een vanillestokje erin aan de kook. Verwijder het vanillestokje zodra de melk kookt. Schraap het merg uit het stokje en doe dit terug in de melk.
Schenk de melk bij het eiermengsel en blijf goed roeren. Giet het geheel weer terug in de pan, breng aan de kook en laat tien minuten zachtjes doorkoken. Verwarm nu de oven voor op 220 graden. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de plakjes bladerdeeg op en prik hier met een vork gaatjes in. Bak ze in de 12 minuten in de oven. Meng ondertussen de poedersuiker met het water en voeg de kleurstof toe totdat je een mooie oranje kleur krijgt. Haal het bladerdeeg uit de oven en snijd ieder plakje doormidden. Besmeer de helft van de plakjes met het glazuur en de andere helft met de room. Dek ieder plakje met room af met een plakje met glazuur. Eet smakelijk!
Pagina 2/2
Bron: CookLoveShare | Beeld: videostill