Christel
20 min.
8 pers.

Het recept doet de naam eer aan

Toen we hoorden dat er een dipsaus bestaat die de ‘million dollar dip’ wordt genoemd, schepte dit meteen hoge verwachtingen. Hoewel wij al van diverse kazige dipsausen mochten genieten, steekt deze dipsaus er toch wel met kop en schouders bovenuit. Deze dipsaus is rijk aan smaak en ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken!

Om je vingers bij af te likken!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je de million dollar dipsaus?

  • Doe de amandelen in een koekenpan en toast lichtjes. Haal de amandelstukjes uit de koekenpan en zet apart.
  • Bak vervolgens het katenspek krokant in de koekenpan op een middelhoog vuur.
  • Laat het spek uitlekken op keukenpapier en snijd het spek in stukjes als het is afgekoeld.
  • Doe de mayonaise, cheddarkaas, het grootste gedeelte van de groene ui en het grootste gedeelte van het spek in een kom en roer goed door.
  • Breng de dip op smaak met wat cayenne en roer de amandelen erdoorheen.
  • Zet de dip zo’n 60 minuten in de koelkast voor je ‘m serveert.
  • Verdeel de rest van het spek en de groene ui over de dip.
  • De dip is heerlijk op Tuc crackers en stokbrood.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Appeltaart à la Jamie Oliver met twist

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Food Wishes | Beeld: Videostill Food Wishes