Dit heb je nodig:
- 500 gram rundergehakt
- Hamburgerbroodjes (deze vind je in de supermarkt)
- 4 plakjes kaas (cheddar)
- Augurk in plakjes
- 1 gesnipperde ui
- 2 eetlepels ketchup
- 2 theelepel mosterd
- peper en zout
Zo maak je het:
Kneed het gehakt en maak het op smaak met peper, zout en eventueel nog wat gehaktkruiden. Maak er twee grote ballen van en druk deze plat tot hamburgers. Bak de hamburgers aan beide kanten bruin en gaar. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en doe deze een halve minuut in de magnetron. Leg een plakje kaas op de onderkant van het broodje gevolgd de de hamburger. Leg een plakje kaas op de hamburger en smeer hier een eetlepel ketchup en een theelepel mosterd overheen. Verdeel vervolgens de plakjes augurk en gesnipperde ui overheen en dek de hamburger af met de bovenkant van het broodje. En klaar is je Quarter Pounder, makkelijk hè?
Pagina 2/2
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Beeld: Videostill