Makkelijk én lekker
Bloemkool is niet voor iedereen een favoriete groente. Wanneer we bloemkool bereiden mist het vaak de extra smaakmakers die deze groente naar een hoger level tillen. Daarom proberen we steeds vaker variaties uit met bepaalde groenten om deze nóg smaakvoller te maken. Waarom probeer je niet eens bloemkool uit de airfryer? Lekker, en ook nog eens zo klaar!
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Zo maak je de bloemkool:
- Pel de bloemkool en snijd de koppen tot roosjes.
- Zet de airfryer op 200 graden Celsius.
- Doe 2 eetlepels olijfolie, een halve theelepel koosjer zout, een halve theelepel gedroogde tijm, een halve theelepel knoflookpoeder en een halve theelepel zwarte peper in een grote kom en roer dit goed door elkaar.
- Doe de bloemkoolroosjes in de kom bij de kruiden en roer goed door.
- Leg ze vervolgens in de airfryer. Bak voor ongeveer 15 minuten, en draai ze elke 5 minuten even om tot de randen bruin en knapperig zijn.
- En genieten maar!
Lees ook: Handig: met deze TikTok-hack maak je van een tortillawrap een pizza
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Thekitchn | Beeld: Pexels