Heerlijk als saus over de groente of bij wat stokbrood
Dat we dol zijn op champignons moge duidelijk zijn. Zo hebben we tig recepten uitgewerkt over deze eetbare paddenstoel. We kunnen daar nog een recept aan toevoegen, namelijk deze knoflookchampignons in een romige kaassaus.
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Wat moet je doen?
- Doe de champignons in hun geheel in een koekenpan met een anti-aanbaklaag. Je hoeft de champignons niet in olie te bakken. Bak tot de champignons bruin zijn.
- Voeg de boter toe en roer door. Bak een paar minuten en voeg daarna de olijfolie toe en bak nog een minuutje mee.
- Voeg de rozemarijn, peterselie, het zout, de peper en knoflook toe. Roer goed door en bak nog een minuutje.
- Schenk de slagroom bij de champignons en breng aan de kook. Roer regelmatig door.
- Voeg de kazen toe en roer tot de kazen zijn gesmolten en klaas is Kees!
Ook lekker: romige eenpans-gnocchi met kip
Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Suriya’s Kitchen | Beeld: Videostill YouTube