Een lekker en makkelijk recept voor bij het ontbijt, de brunch maar ook als dessert!
Zin in zoetigheid, maar geen inspiratie? We got you! Dit overheerlijke recept van Nutella is snel en makkelijk te maken en we hoeven je vast niet te overtuigen dat ‘ie ook nog eens lekker zal smaken. Wij leggen uit hoe je deze overheerlijke Nutella wentelteefjes maakt. Binnen twintig minuten staan ze op tafel.
Aan de slag
Dit snelle en makkelijke recept is perfect voor bij het (Moederdag)ontbijt, de brunch maar ook als dessert! Je hebt slechts 15 gram Nutella per persoon nodig om volop te kunnen genieten! Tip: gebruik oud brood om de lekkerste wentelteefjes te maken. Oud brood absorbeert je ei-melkmengsel namelijk beter. Een slimme manier om broodverspilling te voorkomen!
- Klop het ei los. Giet het ei en de melk in een diep bord. Voeg een snufje kaneel en de vanillesuiker toe. Klop alles nog een keer goed door met een vork of garde.
- Leg een sneetje brood ca. 20 seconden in het mengsel. Draai het sneetje daarna om en doop ook de andere zijde in het eiermengsel.
- Verhit ondertussen de boter of margarine in een pan. Leg het sneetje brood in de pan en bak het aan de onderkant goudbruin. Draai het sneetje om en bak ook de andere kant bruin.
- Bestrooi de wentelteefjes voor het opdienen met een beetje Nutella en de plakjes banaan (halve banaan per wentelteefje).
- Serveer ongeveer 1 wentelteefje per persoon.
- Eet smakelijk!
Limited edition
Naast dit heerlijke oer-Hollandse recept heeft Nutella ook 1 nieuwe limited edition LoveNL-potten waarmee het merk je uitdaagt om erop uit te gaan en meer te genieten van de schoonheid van het land. En wist je dat er nog meer heerlijke recepten op iedere pot te vinden zijn? Zo sla je twee vliegen in één klap! De limited edition Nutella potten zijn vanaf deze week te koop in de supermarkt.
Lees ook: Recept: no-bake Nutella cheesecake
Bron & Beeld: Nutella