Romig dat-ie is!
We mogen binnenkort weer genieten van tropische temperaturen. En dat betekent dat we graag in de zon liggen om een kleurtje te creëren, verkoeling zoeken in het water en dat we ons te goed doen aan ijskoude cocktails. Onze eetlust is er ondanks de hitte nog steeds, maar velen zien het niet zitten om op het warmst van de dag in de keuken te staan om een maaltijd te bereiden. Maak deze ham-pastasalade daarom al een avond van tevoren, zodat je ‘m op het heetst van de dag alleen nog maar uit de koelkast hoeft te halen.
Ga jij ‘m binnenkort maken?
Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.
Hoe maak je de ham-pastasalade?
- Kook de pasta volgens de verpakking en giet af.
- Doe de zure room, mayonaise, hamreepjes, erwten, rode ui en bieslook in een kom en roer door.
- Proef het mengsel en breng op smaak met wat zout en peper.
- Roer de pasta door het mengsel.
- Laat de pastasalade afkoelen en zet de salade een uurtje in de koelkast.
- Serveer de pastasalade met extra bieslook.
- Geniet ervan!
Variatietip: ook lekker met wat verse prei!
Lees ook: Met dit ingrediënt smaakt je slagroom nog lekkerder
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: One Kitchen – A Thousand Ideas | Beeld: Videostill