Dit gezonde en koolhydraatarme gerecht zet je binnen een half uur op tafel
Dat groente allesbehalve saai is, bewijst dit leuke en kindvriendelijke gerecht wel. Deze gevulde paprika met romige kipsalade is gezond, koolhydraatarm, makkelijk te maken én ziet er ook nog eens hartstikke vrolijk uit op je bord. Eet het als een gezonde lunch of als side tijdens het avondeten met wat aardappels, rijst, pasta of wat je ook maar wil.
Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.
Zo maak je de gevulde paprika:
- Snijd de rotisserie-kip in kleine stukjes. Moet je de kip nog koken? Snijd de kip dan eerst in kleine stukjes en kook op middelhoog vuur gaar. Zet opzij en laat afkoelen.
- Meng in een middelgrote kom de Griekse yoghurt, mosterd en rijstazijn door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Roer vervolgens de peterselie erdoor.
- Voeg de kip, bleekselderij en driekwart van de lente-uitjes, tomaten en komkommer toe. Roer goed zodat alles gemengd is.
- Verdeel de kipsalade over de paprikabootjes. Garneer met de resterende lente-uitjes, tomaten en komkommer.
- Geniet ervan!
Lees ook: Recept: bruschetta kip met mozzarella en balsamico
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron: PureWow | Beeld: Videstill Julie’s Eats and Treats