Ingrediënten
  • 12 hardgekookte eieren
  • 110 gram mayonaise
  • 2 eetlepels augurkensap
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 1 eetlepel tabasco of een andere hete saus, optioneel
  • Paprikapoeder en zout
  • 1 theelepel cajun kruidenmix
  • Gedroogde dille, ter garnering
  • 1 bosuitje, fijngesneden, ter garnering
  • 24 garnalen, bereid en gepeld
Christel
10 min.
12 pers.
Ingrediënten
  • 12 hardgekookte eieren
  • 110 gram mayonaise
  • 2 eetlepels augurkensap
  • 1 eetlepel dijonmosterd
  • 1 eetlepel tabasco of een andere hete saus, optioneel
  • Paprikapoeder en zout
  • 1 theelepel cajun kruidenmix
  • Gedroogde dille, ter garnering
  • 1 bosuitje, fijngesneden, ter garnering
  • 24 garnalen, bereid en gepeld

Deze gevulde eieren zijn ontzettend makkelijk te maken

Als je thuis gezellig met vrienden en familie gaat borrelen, zijn de hapjes minstens zo belangrijk als de drankjes. Je kunt natuurlijk een paar knabbels als chips en nootjes op tafel zetten. Maar als je je visite extra in de watten wilt leggen, is het leuk om zelf wat te maken. Deze gevulde eieren zijn makkelijk te maken én overheerlijk.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Wat moet je doen?

  • Snijd de eieren in de lengte doormidden. Schep de eidooiers eruit en doe in een kom.
  • Voeg de mayonaise, het augurkensap, de dijonmosterd, tabasco, het paprikapoeder, zout en de cajun kruidenmix aan de eidooiers toe. Mix met een staafmixer tot een egaal geheel.
  • Doe het eidooiermengsel in een een spuitzak en verdeel dit over de eiwitten.
  • Sprenkel over elk ei nog een beetje paprikapoeder, dille en bosui.
  • Druk op elk ei vervolgens een garnaal.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: pittig kipstoofpotje

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Sweet and Savory Meals Blog | Beeld: Videostill YouTube