Breng je borrel naar een hoger niveau met deze lekkere balletjes.
Boursin is enorm lekker door pasta’s of om te smeren op brood of toastjes. Maar je kunt Boursin ook in heel andere gerechten gebruiken. Wat dacht je van deze crispy Boursin balletjes? Deze maak je gewoon in de oven, pan of Airfryer.
Zo maak je de Boursin balletjes:
- Giet olie in een grote pan en verhit voor een aantal minuten.
- Terwijl de olie verhit, zet je 3 kommen klaar. Vul ze afzonderlijk met bloem, losgeklopte eieren en paneermeel.
- Rol balletjes van de Boursin. Werk met een handvol Boursin balletjes tegelijk. Rol de bolletjes voorzichtig door de bloem en schud overtollige bloem eraf. Dompel in eieren; laat afdruipen. Bestrooi met paneermeel. Leg op groot bord en plaats 15 minuten in de vriezer.
- Bak de boursinhapjes in porties in de pan met olie, airfryer of oven tot ze goudbruin zijn. Leg ze op een met keukenpapier beklede bakplaat. Herhaal met de resterende hapjes.
- Schep op een schaal en serveer direct. Eet smakelijk!
Ook lekker: Recept: kokosgarnalen uit de Airfryer
Wil je dit recept bewaren? Pin ‘t op Pinterest!
Bron: All recipes | Beeld: Adobe Stock